Dat werkt samen

Symeo Absolute Positioning

Wij ontwikkelen en produceren de modernste componenten van de HF-radiosensortechnologie, evenals radar- en satelliet gebaseerde complete systemen voor real time positiedetectie en afstandsmeting voor industriële toepassingen wereldwijd. Daarnaast bieden we betrouwbare oplossingen voor het vermijden van botsingen en failsafe telemetriesystemen. We combineren op radar gebaseerde radiofrequentietechnologie en communicatiemethoden om bestaande systemen te verbeteren en nieuwe mogelijk te maken.

Lase Industrielle Lasertechnik GmbH

Efficiënte behandeling van containers wordt belangrijker. Onze lasergebaseerde producten en softwareoplossingen zorgen ervoor de efficiëntie, productiviteit en veiligheid te verbeteren. De toenemende mate van automatisering in containerterminals en een grote vraag naar risicovermindering zijn de belangrijkste uitdagingen voor havenexploitanten. Op dit gebied helpen onze op laser gebaseerde systemen bij het detecteren, meten en voorkomen van botsingen, die zijn ontworpen voor objecten en machines zoals kranen, containers, transportvoertuigen, kraanarmen en andere apparatuur.

KST Automation and System Engineering

Wij bieden betrouwbare hardware samen met klantgerichte state-of-the-art software voor alle soorten kranen en andere takels, bouwmachines en andere zware industriële machines. Samen met onze software, die is gebaseerd op de wensen en eisen van onze klanten, ontstaan systemen op maat die voldoen aan de huidige hoge beveiligingseisen.
De filosofie van het KST is dat de bediening en kalibratie van de producten en systemen zo eenvoudig mogelijk moet zijn. Alle instellingen en aanpassingen worden gedaan via het bedieningspaneel.

Metagro

Uw partner in cabines en constructies. Vakmanschap in cabinebouw, een ergonomische werkomgeving en innovatie staan daarin centraal, zodat de werknemers van onze klanten gezonder, veiliger en efficiënter hun werk kunnen doen. Met 300 man staan wij voor u klaar. Van cabine-ontwerp tot productie en service & parts. Wij hebben alles in huis. Voor u een zorg minder, voor ons vanzelfsprekend.