Dat werkt altijd

Wij garanderen bedrijfszekerheid en continuïteit

TES Industrial Systems. Dat werkt!

TES Industrial Systems ontwikkelt en produceert duurzame industriële aandrijfconcepten en industriële automatiseringsoplossingen. Onze concepten en oplossingen passen we internationaal toe in onder andere containerkranen, industriële kranen, transportbandsystemen, maritieme installaties en attractieparken. Daarmee zorgen we wereldwijd voor continuïteit van ondernemingen. Ons credo is niet voor niets: ‘Dat werkt’. En daar kunt u op rekenen.

Dat werkt altijd

Onze klant-specifieke oplossingen voldoen altijd aan onze hoge kwaliteitseisen. De 24-uurs economie is absoluut niet meer weg te denken en wij draaien daar volledig in mee. Net zoals u. U wilt dat uw organisatie optimaal rendeert en niet onnodig stilstaat. Dat begrijpen we: onze specialisten in Oosterhout en Beverwijk staan 24/7 voor u klaar. Wij doen er alles aan om onnodige stilstanden te voorkomen en zo nodig op te lossen.

Dat werkt optimaal

Onze mensen hebben verstand van zaken en het vermogen te anticiperen. Omdat we geloven dat goede resultaten staan of vallen met een goede relatie besteden we tijd en aandacht aan onze relaties. We voelen ons echt verbonden met onze opdrachtgevers. Om tot de beste tailormade oplossing te komen werken we intensief met hen samen. Bovendien maken we waar wat we beloven. Niemand loopt weg voor zijn verantwoordelijkheid. Die mentaliteit verwachten we ook van onze relaties. Zo werken we samen.

Dat werkt transparant

Op basis van een initieel ontwerp stellen we een projectteam samen. Onder supervisie van een projectleider voeren onder meer hardware engineers, software engineers, werkvoorbereiders en monteurs het project uit. Onze projectleider houdt de regie strak in handen, onderhoudt continu contact met de opdrachtgever, garandeert de veiligheid en bewaakt de planning. Succes verzekerd!

Dat werkt innovatief

De verwachtingen zijn altijd hoog – en dat is terecht. Innovatie speelt daarbij een grote rol, maar staat altijd in dienst van de praktijk. Zo ontwikkelden we (semi)hybride aandrijfsystemen die duurzaamheid een extra dimensie geven. Resultaat: een lagere uitstoot zonder dat het ten koste gaat van de productiviteit. Goed voor het rendement, beter voor het milieu. Dat is ook onze maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Dat werkt veilig

Veiligheid is een absolute voorwaarde binnen onze organisatie. Als opdrachtgever moet u erop kunnen vertrouwen dat de veiligheid gegarandeerd is. We kunnen heel goed omgaan met de eisen van opdrachtgevers, omdat we zelf ook strenge eisen aan veiligheid en welzijn stellen.

Dat werkt vertrouwd

TES Industrial Systems is in 1983 opgericht. Voor die tijd was bedrijvengroep TES actief in de elektrotechniek, woningbouw, utiliteit en industrie en voerde het projecten uit voor de Rijksgebouwendienst. In 1983 splitsten de vestigingen Oosterhout en Beverwijk zich af en ontstond TES Industrial Systems – deze internationaal werkende organisatie focust zich op industriële aandrijfconcepten en industriële automatisering. De vestigingen in Oosterhout en Beverwijk werken intensief samen en versterken elkaar. Als opdrachtgever weet u dat alles in vertrouwde en ervaren handen is.