Ben jij onze nieuwe collega?

Neem voor vragen contact op met Daniëlle Ceelen. Zij beantwoordt graag al je vragen.
Solliciteer direct

Dienstverband: Fulltime/ Oosterhout

Project Manager Engineering

“Bij de start van het projectgesprek was het duidelijk wat onze eisen en verwachtingen waren, waaraan TES volledig voldeed. Ze hebben dit project voorbereid, gedocumenteerd en georganiseerd met een kritische blik op veiligheid en effectiviteit. “Een goede referentie van een tevreden klant. Streef jij als Project Manager  ook naar optimaal klantcontact? Wil jij als engineer de spil zijn tussen onze interne afdelingen en onze project klanten, en deze van A-Z begeleiden bij technische oplossingen? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou.

Wij zijn namelijk op zoek naar een Project Manager Engineering voor TES Industrial Systems in Oosterhout. Liefst iemand met ervaring in de wereld van industriële- en havenkranen, maritieme installaties, bulktransportbandsystemen of andere elektrotechnische installaties. Een directe versterking voor ons team van Projectmanagers op de afdeling Engineering; iemand met goede communicatie skills.

Wat ga jij doen?

Ben jij de daadkrachtige en besluitvaardige Projectmanager die in deze veelzijdige rol bij TES Industrial Systems B.V. de kwaliteit van de processen kan waarborgen en in goede banen kan leiden? Ben jij toe aan een veelzijdige en uitdagende functie in een groeiende organisatie?

Als Projectmanager bij TES Industrial Systems B.V. werk je in teamverband aan de meest uiteenlopende (grootschalige) projecten in de industriële elektro- en aandrijftechniek. Je bent eindverantwoordelijk voor de aan jou toegewezen projecten. Je geeft leiding aan het projectteam, bewaakt de financiën, coördineert, controleert en bewaakt de kwaliteit van het werk in relatie tot de opdracht. Je signaleert meer/minderwerk en verwerkt dit. Wanneer nodig, verzorg je (delen van) het ontwerp van de installaties. Je bent gesprekspartner voor opdrachtgevers, onderaannemers en toeleveranciers op diverse niveaus. Ook neem je actief deel aan het project- en afdelingsoverleg. Bovendien ben je in staat een offertevorm te vertalen naar een hardware ontwerp. Vanzelfsprekend werk je volgens de voorschriften op het gebied van veiligheid, gezondheid, milieu en vakinhoudelijke voorschriften. Incidenteel verblijf je in het buitenland ten behoeve van een project.

Hoe ziet het team eruit?

Ons huidige team op de afdeling Engineering bestaat uit  ervaren Projectmanagers die onder leiding  staan van ons Hoofd Engineering. Op onze vestiging in Oosterhout komt alles samen.   Van Engineering tot Paneelbouw. Van Training tot Service (24/7). Staf, Sales, en Secretariaat. Wij zijn gewend hard voor onze klanten en met elkaar te werken. Maar wel in een open en informele werksfeer, met begrip voor elkaar.

Wat bieden wij jou?

 • Een aantrekkelijk salaris;
 • 8% vakantiegeld;
 • Leaseauto regeling;
 • Natuurlijk zullen arbeidsvoorwaarden als een pensioenregeling en een reiskostenvergoeding niet ontbreken;
 • 25 verlofdagen en 13 ATV dagen (als je belooft terug te komen) bij een fulltime dienstverband;
 • Leuke collega’s;
 • Goede ontwikkelmogelijkheden voor het geval jij nog beter wilt worden dan je al bent!

Wat vragen wij van jou?

 • Een optimale motivatie om goed werk af te leveren, zelfstandig en in teamverband;
 • Je hebt de flexibiliteit en mentaliteit om dingen zelf uit te zoeken en tot een succes te maken;
 • HBO Elektro- of Besturingstechniek met ruime (minimaal 5 jaar) praktijkervaring of een vergelijkbare opleiding met ruime praktijkervaring;
 • VCA VOL, NEN 3140 (kunnen wij bij helpen);
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • En uiteraard ben je klantvriendelijk, accuraat en stressbestendig.

Waarom werken bij TES Industrial Systems?  

 • Bij ons krijgt talent, innovatie en ontwikkeling echt een kans;
 • Je ambitie kun je hier wel uitspreken;
 • We doen het met zijn allen;
 • We zijn een technisch A-merk en trots op onze hoge kwaliteit;
 • Je hebt de flexibiliteit en mentaliteit om dingen zelf uit te zoeken en tot een succes te maken.

Hebben wij jouw interesse?

Dan horen wij natuurlijk graag van je. Je kunt direct solliciteren via de button op deze pagina. Ook kun je jouw CV / Motivatie mailen aan onze P&O afdeling P&O@tesindus.nl (hoe meer je over jezelf en de reden van solliciteren deelt, hoe beter!) of bellen met Daniëlle Ceelen op 0162-328383 als je eerst nog wat vragen hebt.

Wij vinden onze nieuwe collega’s graag zelf. Acquisitie wordt dan ook niet op prijs gesteld en aan ongevraagde mails met kandidaten kunnen geen rechten worden ontleend.

Werk je al bij ons en wil je iemand voorstellen vanuit je netwerk loop dan even binnen op de HR-kamer of bel met Daniëlle!