Dat werkt zorgeloos

Engineering

Op basis van intensieve gesprekken met een opdrachtgever ontwikkelen we tijdens de pre-engineering fase een plan voor turnkey en tailormade aandrijfconcepten, elektrotechnische oplossingen en automatiseringsprojecten. Na technische en budgettaire goedkeuring werkt de afdeling engineering het plan tot in detail uit. Onze engineers bepalen nauwkeurig hoe een installatie moet werken.

Brede kennis

De engineers hebben de kennis, ervaring en software om tailormade te ontwerpen. Het toepassen van innovatieve en duurzame opties is vanzelfsprekend. Daarbij onderzoeken we zelf hoe één en ander werkt. Op deze manier wordt breed toepasbare kennis opgebouwd én benut.

Multidisciplinair

De werkzaamheden binnen engineering focussen zich niet op één discipline, maar zijn juist multidisciplinair. Het voordeel daarvan is dat onze mensen allround zijn en in een breder kader denken en werken, waardoor problemen voorkomen worden voordat ze opspelen.

DNA

Ontstaat er toch een complicatie dan is het niet nodig om de leverancier in te schakelen. De gedreven professionals van TES Industrial Systems vinden de oplossing eigenhandig. Dat hoort bij het DNA van ons bedrijf.

Relevante projecten